Izvor:
06.11.2017 u 18:42
0

BAJERN ODUSTAO: Sančez izabrao Mančester Siti

Bajern iz Minhena odustao je od dovođenja Aleksisa Sančeza iz Arsenala jer je Čileanac već doneo odluku oko nastavka karijere, izjavio je predsednik kluba Karl-Hajnc Rumenige.

Rumenige je indirektno potvrdio da je Sančez izabrao odlazak u Mančester Siti, verovatno na kraju sezone kada mu istekne ugovor sa Arsenalom.

Mislim da je Sančez već odlučio u koji klub ide, tako da su vrata njegovog transfera za nas zatvorena. To za nas nije problem i Sančez ne bi bio zamena za Levandovskog jer nije klasični centarfor – rekao je Rumenige za nemački Skaj.

Sančez je više puta odbio produžetak ugovora sa londonskim klubom, spominjalo se da bi mogao u Bajern, Mančester Siti ili Pari Sen Žermen, ali je po svemu sudeći birao da ponovo sarađuje sa Pepom Gvardiolom, koji ga je doveo u Barselonu iz Udinezea.

Sjajni 28-godišnji napadač pre tri godine stigao je iz Katalonije u Arsenal i do sada postigao 74 gola na 152 utakmice, ali je osvojio samo dva FA kupa i jedan Komjuniti šild.

Tanjug
Foto:Wikipedija/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter