Izvor:
27.11.2017 u 13:52
0

MIRIŠE NA ZIMU: Vreme danas oblačno, hladno, vetrovito, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom!

Danas i sutra u južnim, jugoistočnim i istočnim krajevima doći će do formiranja snežnog pokrivača, u nižim predelima od 5-10 cm, a u planinskim od 15-25 cm, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U većem delu zemlje danas će biti oblačno, hladno, vetrovito, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom. U severnim krajevima ujutru i pre podne doći će do prestanka padavina uz delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, na istoku i na planinama povremeno jak, severozapadni.

Najniža temperatura od 1 do 4, najviša dnevna u većem delu od 3 do 5 , u Negotinskoj Krajini oko 7 stepeni.

U Beogradu će danas biti oblačno, hladno, vetrovito. Ujutru i tokom prepodneva povremeno će biti kiše i susnežice. U višim delovima grada u jutarnjim satima moguć je i kratkotrajan sneg. Današnje popodne će proteći bez padavina. Vetar umeren, severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja, od 2 do 5 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u utorak na jugu i istoku biće oblačno, mestimično sa snegom, uz dalje povećanje snežnog pokrivača. U ostalim krajevima suvo uz nastavak razvedravanja.

U sredu jutro hladno sa slabim mrazem i maglom mestimično, tokom dana malo toplije, pre podne pretežno sunčano, posle podne naoblačenje sa zapada i jugozapada, ponegde sklaba kiša. U košavskom području pojačan jugoistočni vetar.

Do kraja nedelje biće pretežno oblačno, u četvrtak i petak, mestimično sa kišom, na visim planinama sa snegom, a za vikend hladnije sa snegom i u nižim predelima.

Početkom naredne sedmice vreme će biti hladno i bez padavina.

Izvot: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter