Izvor:
14.08.2018 u 14:27
0

DIREKTOR POLICIJE O PALJENJU AUTOMOBILA PO SRBIJI: Oni koji bi da se ponašaju bahato, neće proći nekažnjeno!

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da slučajevi paljenja automobila prethodnih dana unose nemir i osećaj nesigurnost među građane Srbije i da je zato naložio da se počinioci što pre pronađu.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Rebić je posle sastanka Direkcije policije sa načelnicima svih policijskih uprava u Srbiji kazao da su angažovane sve nadležne službe da rasvetljavanju tih događaja.

– Intenzivno se radi na prikupljanju dokaza kako bi odgovorni za ova krivična dela bili uhapšeni. Oni koji misle da mogu da se ponašaju bahato, neće proći nekažnjeno – rekao je Rebić posle sastanka.

U Nišu su juče izgorela dva automobila, pretpostavlja se da je jedan automobil namerno zapaljen, a da je vatra potom zahvatila drugi koji je bio parkiran u neposrednoj blizini.

Rebić je kazao da je preko graničnih prelaza u Srbiji od početka godine prešlo oko 45 miliona putnika, što je za tri miliona više u odnosu na isti period prethodne godine, a da su angažovani svi raspoloživi resursi da bi se smanjilo vreme čekanja na prelazima.

On je pohvalio graničnu policiju koja je prethodne dve nedelje zaplenila veću količinu narkotika i pomogla suzbijanju sive ekonomije.

– Na dva granična prelaza oduzeli su više od 600 kilograma marihuane, dok je u zelenom pojasu na granici prema Crnoj Gori sprečeno krijumčarenje 1.450 boksova cigareta – kazao je Rebić.

Rebić je apelovao na građane koji putuju van Srbije da budu strpljivi zbog dužih zadržava na graničnim prelazima, da se prethodno informišu o dužini čekanja i da koriste alternativne granične prelaze.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Facebook/Beogradskevesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter