Izvor:
07.06.2017 u 02:41
0

JEZIV SUDAR U VETERNIKU: Žena pregazila dve devojke na pešačkom!

Dve sedamnaestogodišnje devojke pregažene su večeras oko 19.30 sati na pešačkom prelazu na raskrsnici Novosadskog puta i Ulice Sonje Marinković u Veterniku nadomak Novog Sada.

Njih je zgazila jedna žena vozeći "reno klio" jer nije obratila pažnju na to da se jedno vozilo već zaustavilo u susednoj traci da bi propustilo devojke preko pešačkog prelaza.

Portparolka novosadske Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže da je ta služba na lice mesta izašla sa dvoje ambulantnih kola kako bi nesrećnim devojkama što brže i efikasnije pružila prvu pomoć.

Devojke su u svesnom stanju prevezene u Odeljenje dečje hirurgije u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine. Sumnja se da su obe zadobile teže telesne povrede i trenutno je u toku dalja dijagnostika – rekla je Bursać.

Kako je došlo do nesreće, policija će naknadno saopštiti nakon što se završi uviđaj koji je još u toku.

Informer
Foto: Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter