Izvor:
18.10.2018 u 14:31
0

VLADA SRBIJE: Usvojen danas dokument za realizaciju Akcionog plana za Poglavlje 11 u pregovorima o pristupanju EU!

Vlada Srbije usvojila je danas dokument za realizaciju Akcionog plana za Poglavlje 11 u pregovorima o pristupanju EU, a tim se dokumentom, odnosno Zaključkom praktično obezbeđuje preuzimanje, usvajanje i sprovođenje pravnih tekovina Unije u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja.

To je, inače, bio jedan od uslova za otvaranje pregovora o Poglavlju 11, a s obziom da je drugi uslov, a to je podnošenje zahteva za poveravanje ralizacije budžeta za IPARD II, ispunjen, sada su usvajanjem Akcionog plana ispunjena sva merila za otvaranje Poglavlja 11.

Akcion plan za Poglavlje 11 zvaničnim putem biće dostavljen Evropskoj komisiji, kao odgovor na prvo merilo za otvaranje pregovora u Poglavlju 11, navedeno je u saopštenju s današnje sednice Vlade Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter