Izvor:
13.02.2019 u 12:32
0

SELJIMI O PISMU IZ VAŠINGTONA : Amerikanci obustavljaju saradnju i u oblasti odbrane! (FOTO)

Bivši ministar inostranih poslova tzv. Kosova, a sada direktor Fondacije Milenijum, Petrit Seljimi, prokometarisao je na Tviteru pismo koje su američki zvaničnici poslali na adrese tri najvažnija politička lidera u Prištini – Tačija, Haradinaja i Veseljija.

Vau! Pismo bez presedana kosovskim liderima koje su potpisali DoD, Državni zavod, NSA. Suština: SAD želi da vam pomogne da postignete uzajamno priznavanje sa Srbijom, ali dok ne ukinete poreze, jednostavno ne možemo imati jak odnos sa vama. I zato obustavljamo saradnju i u oblasti odbrane. –

Ovim se takođe potvrđuju spekulacije da bi Vašington mogao da blokira transformaciju Bezbedonosnih snaga Kosova u Vojsku Kosova, čime bi praktično došlo do toga da Kosovo bude sve dalje od članstva u NATO, kao i da neće dobiti bilo kakvu vojnu pomoć od SAD u koju su se prištinski lideri zaklinjali.

Izvor: espreso.rs
Foto: Petrit Selimi/Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter