Izvor:
13.03.2019 u 14:29
0

JAVNA PREDUZEĆA USKORO NA FEJSBUKU, TVITERU I INSTAGRAMU: Mihajlovićeva izdala nalog!

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, izdala je danas nalog javnim preduzećima iz resora Ministarstva da otvore naloge na društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter i Instagram, kako bi građani i privreda na lakši način mogli da komuniciraju s njima i prijave probleme.

– Želim da zahvalim građanima koji su slikali most sa neadekvatnom ogradom i ukazali na problem koji tri meseca nije rešen, a koji će, prema obećanju ''Puteva'', biti saniran za nekoliko dana" – rekla je Mihajlovićeva.

– ''Putevi'' i ''Koridori Srbije'', Građevinska direkcija Srbije i sva četiri železnička preduzeća otvoriće naloge na društvenim mrežama, gde će građani moći rečju i slikom da ukažu na probleme. Tu smo zbog građana, koji su nas izabrali da radimo najbolje" – navela je ministarka.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter