Izvor:
04.10.2016 u 21:55
0

LIDER VLADAJUĆE STRANKE UPOZORAVA: Bezbednost Srbije ugrožena, moramo ZATVORITI GRANICE zbog migranata!

Posle današnjih nasilnih protesta migranata u centru Beograda, međusobnih tuča i grubih nasrtaja na građane Srbije, tražim od državnih organa da najhitnije sprovedu bezbednosne mere zaštite dece, žena i svih stanovnika, kako se naša zemlja ne bi pretvorila u poligon za divljanje džihadista, izjavio je danas predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović.

U maršu kroz Beograd uz pratnju policije, nije bilo dece i žena migranata, što dokazuje ono na šta već dugo upozoravam – da su više od 95 odsto migranata muškarci i da "najveći deo njih ima iskustvo terorista, kriminalaca i ratnika sa Bliskog istoka", naveo je Popović u izjavi za javnost.

– Ko god je do danas imao iluziju da građani Srbije nisu ugroženi divljačkim protestima koji tek mogu eskalirati u eksploziju nasilja po čitavoj zemlji, sada mora biti uveren u to da je na sceni sprovođenje plana Evropske unije da Srbija postane rezervna domovina za desetine i stotine hiljada migranata – smatra lider SNP.

Građanima Srbije je dobro poznato da više od godinu dana upozoravam na ovakav scenario i da tražim beskompromisne mere u cilju zaštite ključnih državnih i nacionalnih interesa, naveo je Popović.

Prema njegovim rečima, danas nema važnijeg zadatka od bezbednosti svakog deteta, svake žene i svakog građanina Srbije od opasnosti da postanu taoci migranata u rođenoj zemlji i građani Srbije ne smeju živeti u strahu, dok ostale zemlje EU podižu zidove i blokiraju granice.

– Zato tražim da se odmah hermetički zatvore sve granice, da se podigne zid na granici sa Makedonijom i da se svi migranti proteraju iz Srbije, kao što bi se učinilo sa svakim stranim državljaninom koji je u našu zemlju ušao ilegalno, bez ikakvih dokumenata – rekao je Popović.

Tanjug
Foto: Twitter/ Watchtower

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter