Vulin: Od organizovane mržnje korak do nasilja i ubistva!

 

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da pretnje koje se upućuju predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici nisu delo bolesnih pojedinaca, već organizovane hajke aktivista stranaka Ðilasa, Jeremića i Obradovića.

- Poruke odvratne mržnje koje se svakodnevno upućuju predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, posebno deci, nisu delo bolesnih pojedinaca ili izuzetak na društvenim mrežama. To su organizovane hajke aktivista stranaka Ðilasa, Jeremića i Obradovića koje za cilj imaju da ometu i uznemire predsednika, da mu otežaju svakodnevne borbe za interese Srbije, ali i da mržnju prema njemu prikažu kao dopušteno ponašanje koje je većinsko i poželjno - izjavio je Vulin reagujući na nove pretnje i kletve upućene predsednikovoj porodici, navodi se u saopštenju.

On je istakao da je od organizovane mržnje do nasilja i ubistva samo je jedan korak. 

- Dok država ne bude oštro kažnjavala takve gadosti i dok se ne počnu objavljivati imena onih koji proklinju decu i žele im bolest i smrt, ovo neće prestati. Država štiti svako dete od mržnje i pretnji, zašto samo Vučićeva deca nemaju pravo na zaštitu? - upitao je Vulin.

Tanjug
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Live
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro