Izvor:
23.02.2017 u 19:12
0

Vučić: DO PONEDELJKA DONOSIM ODLUKU O PARLAMETNARNIM IZBORIMA!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će tokom vikenda, a najkasnije u ponedeljak biti doneta odluka i o mogućim parlamentarnim izborima. Vučić je novinarima na Sajmu turizma u Beogradu rekao da sigurno neće dozvoliti povratak Srbije u prošlost i da ponovni sukobi ugroze ekonomski napredak.

Podsetimo, jutros se oglasio predsednik JS Dragan Marković Palma koji je od Vučića zahtevao da se raspišu i vanredni parlametnarni izbori. Politički analitičari su za portal Happytv.rs ovaj zahtev prokomentarisali kao testiranje javnosti i najavu raspisivanja vanrednih izbora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter