Izvor:
01.05.2017 u 18:12
0

Dačić: NE MORAM DA BUDEM PREMIJER

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić kazao je danas da premijersko mesto nije bio uslov podrške SPS-a, Aleksandru Vučiću na predsedničkim izborima, i da je on lično zadovoljan funkcijom koju danas obavlja- ministra spoljnih poslova i potpredsednika vlade.

"To nije bio naš prioritet i nije bio razlog zašto smo podržali Aleksandra Vučića", rekao je Dačić novinarima u Beogradu.

Dačić je naglasio da je cilj jačanje međusobnog poverenja dve stranke, SPS-a i SNS, ali i jača i veća uloga SPS-a u Srbiji i na političkoj sceni.

Upitan da li je SPS izgubio identitet, jer nisu imali svog kandidata na predsedničkim izborima, Dačić je kazao da su lokalni izbori u Vrbasu i Kovinu, pokazali da je SPS ostvario dobre rezultate, čak i bolje nego na prethodnim parlamentarnim izborima.

"Sačuvali smo svoj identitet jer nismo podržali kandidata SNS-a, već smo ustanovili zajedničkog kandidata vladajuće koalicije", naglasio je Dačić.

On je dodao da će saradnja sa SNS biti nastavljena što će se videti u novoj Vladi Srbije, kada sadašnji premijer ode na funkciju predsednika.

"Ono što je najvažnije za dobru saradnju je visok nivo poverenja i zajedništva", zajključio je lider socijalista.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter