Izvor:
25.06.2017 u 15:06
0

VESIĆ: KO NAPADA INAUGURACIJU, NE POŠTUJE DRŽAVU!

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da je inauguracija predsednika Srbije Aleksandra Vučića pokazala je da je Srbija države koje poštuju svoje institucije, ali ipozorio da oni koji taj čin napadaju i nisu došli pokazuju nepošstovanje prema državi.

Vesić je gostujući na TV Pink svečanost u Palati Srbija ocenio spektakularnom ocenjujući da je i to dokaz poštovanja prema predsedniku Srbije i državi i njenim građanima.

On je precizirao da je Vučić osvojio skoro 56 odsto glasova građana…da nekome to i ne mora da se sviđa, ali da je napadanje čina inauguracije nepoštovanje države i njenih institucija.

Kako je rekao, mnogo više poštovanje prema Srbiji su pokazali strani gosti i zvanice nego neki iz Srbije, a deo su političkog života.

To je ne samo neozbiljno nego i opasno, upozorio je gradski menadžer objasnivši da su takvim ponasanjem i stavom oni dovode i samu državu u pitanje.

U tom smislu, odgovarajući na pitanja u vezi KiM, Vesić je rekao da je inauguracija pokazala da je Srbija ponovo ugledni član međunarodne zajednice sa mnogo većim uticajem i pozicijom u odnosu na veličinu. Kako je rekao, to je zasluga premijera a sada predsednika Vučića te da samom boljom i sve snazunijom pozicijom u međunarodnoj zajednici mozemo i bolje da branimo naše nacionalne interese.

Povodom novinskih naslova koji poslednjih nekoliko dana nisu naklonjeni mandatarki Ani Brnabić, Vesić kaže da je šokiran koliko pojedini mediji diskredituju Brnabic.

– Skoro svakodnevno možemo videti da se pozivaju na njeno opredeljenje, a ne na njen kvalitet – rekao je Goran Vesic.

Gradski menadžer je istakao da stvari treba gledati na pravi nacin.

– Ja sam sarađivao sa Anom, poznajem je i mogu vam reci da je to jedna žena koja je posvecena i predana svom poslu. Ona ima snagu i znanje da nastavi da vodi vladu na nacin na koji ju je vodi Aleksandar Vucic – ocenio je.

On je istakao da Brnabic postaje premijer zato što je strucna i može to da iznese i radi.

– To je jedan jedini razlog, ne postoje drugi – rekao je Vesić.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter