Izvor:
20.10.2017 u 13:42
0

BEZBEDNOST: Prekidaju se odmori policajcima na KiM zbog lokalnih izbora!

Zamenik kosovskog ministra unutrašnjih poslova Milan Radojević kaže da je kosovska policija za lokalne izbore napravila poseban operativni plan koji danas stupa na snagu.

-Prekinuti su svi godišnji odmori i slobodni dana za policajce. Svi policajci biće angažovani na dan izbora. U pojedinim regionima na dan izbora dežurni tužioci će dežurati u policijskim stanicama kako bi brže mogli da reaguju, rekao je Radojević.

On je dodao da će na severu Kosova biti angažovano više od 400 policajaca.

Podseća da su pre četiri godine bili složeni bezbednosni uslovi za održavanje izbora i bilo je dosta problema.

-Imajući to u vidu kosovska policija donela je posebne mere kako bi se ti problemi izbegli. Mislim da je kosovska policija već položila ispit na parlamentarnim izborima kada nije bilo većih incidenata, naglasio je on.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter