Izvor:
09.02.2018 u 03:56
0

Ðurić: Srbija svoju politiku prema KIM neće menjati!

Potpredsednik Srpske napredne strane Marko Ðurić rekao je u razgovoru sa meštanima Međulužja da se na beogradskim izborima odlučuje da li će Beograd, kao motor celog srpskog naroda, nastaviti da vuče Srbiju napred.

Navodeći da je večeras u Međulužju obišao četiri porodice raseljene sa Kosova i Metohije, Ðurić je kazao da Srbija svoju državnu politiku po pitanju južne pokrajine neće menjati.

"To je politika odbrane i zaštite sprskog življa, srpske države i nacionalnih interesa na KIM". To nam je jedan od prioriteta državne politike", rekao je Ðurić.

Dodao je da će Beograd nastaviti da pregovara ali da uvek štititi soje interese.

"Jedina naša budućnost kada je o tome reč jeste u slozi koju smo u prethodne četiri godine postigli više nego ikada", naveo je Ðurić.

Obraćajući se meštanima koji su sa KIM, Ðurić je kazao da mogu biti ponosni na činjenicu da su se Srbi u pokrajini složili i da je 90 odsto njih stalo iza jedinstvene državne politike.

"Da bismo realizovali ciljeve naše politike naša velika šansa je da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem Srbiju ojačamo, da je palu uspravimo. Neophodno nam je da ostanemo složni i u svim drugim delovima Srbije", kazao je Ðurić.

Zaključio je da su iz tih razloga izbori 4. marta veoma važni jer to nisu samo izbori sa Skupštinu Grada Beograda već su mnogo značajniji za celu Srbiju.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter