Izvor:
24.04.2018 u 03:12
0

Levandovski u Beogradu: „Ako želite dobre odnose sa Amerikom, sada je idealan trenutak“!

On je podsetio da se ove godine navršava 100 godina od kako je Vudro Vilson podigao srpsku zastavu na Beloj kući, ali se, prema njegovom mišljenju, od sada može konstatovati povlačenje ljudi od saradnje sa Vašingtonom.

"Treba više da negujete te odnose, ako to ne budete radili, meni na pamet padaju 174 zemlje koje to rade svaki dan, predlažu svoje ideje, privlače američke institucije", rekao je Levandovski.

Prema njegovim rečima, veoma je važno jako prisustvo privrednog sektora iz Srbije u Vašingtonu, koji će potom edukovati donosioce odluka, a sa druge strane, Kongres će moći da zna šta se ovde dešava, da li ima prostora za rast i ulaganja.

"Važno je da vaše poslovno okruženje provodi vreme u Vašingtonu, i edukuju one koji donose odluke o mogućnostima za saradnju. Ovaj predsednik razume privredu koja predstavlja okvir za otvaranje novih radnih mesta, više nego ijedan drugi", rekao je Levandovski.

Na vama je da dođete ako želite bolje odnose sa Vašingtonom, zaključio je Levandovski.

b92.net
Foto: oxfordunion/YT printscreen, twitter/Corey R. Lewandowski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter