Izvor:
03.12.2018 u 07:11
0

RAZMOTRENA KOMPLETNA SITUACIJA: Dodik očekuje da će Vlada Republike Srpske biti birana sredinom decembra!

Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da očekuje da će Vlada Republike Srpske biti birana između 10. i 15. decembra, kao i da će nekoliko dana pre toga biti poznata konkretna imena i resori u novoj Vladi.

Prema njegovim rečima, na sastanku održanom u nedelju, rukovodstvo SNSD-a je razmotrilo kompletnu situaciju kada je reč o konsultacijama koje vodi mandatar Radovan Višković,

– Obavljene su sve konsultacije sa političkim i socijalnim partnerima i udruženjima, tako da sad ulazimo u drugi krug. Već iduće sedmice čekaju nas razgovori o tome kako strukturisati Vladu kada je reč o resorima i političkim subjektima – rekao je Dodik.

Dodik je istakao da će sledeće nedelje biti održana sednica Narodne skupštine i da će se birati delegati za Veće naroda Srpske i Dom naroda parlamenta BiH. Sastanak rukovodstva SNSD održan je u Palati Republika, a osim Dodika njemu su prisustvovali Željka Cvijanović, Radovan Višković, Dragan Lukač, Zoran Tegeltija, Nikola Špirić i Nebojša Radmanović.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter