Izvor:
28.11.2016 u 00:41
0

ŽELJAN PAŽNJE: Pernar utripovao da je politička zvezda REGIONA?!

Poslanik hrvatskog parlamenta Ivan Pernar objasnio je danas zašto sve češće govori o regionalnim temama, jer njegova priča, kako tvrdi, nije prohrvatska ni prosrpska, već proljudska.

– Razlog zašto sam prešao granice svoje zemlje je u tome što moja priča nije prohrvatska, prosrpska ili probošnjačka, nego proljudska, a ljudi to osete – napisao je Pernar na Fejsbuku.

Kako je naveo, stalno nas uče da gledamo sebe i "svoje", da smo mi najbolji, a drugi najgori, da su svi drugi krivi, a mi nevini.

– Pokušavaju nam prikazati crno beli svet, a svi znamo da svet nije crno beli i da oni koji nas gaze i tlače nisu naši susedi nego klika iz Vašingtona i Brisela", naveo je Pernar i dodao da su oni koji sprovode to "maltretiranje građana naši vlastiti sunarodnici, a ne pripadnici drugog naroda – prenosi regionalna televizija N1.

Ljudima je najteže da prestanu da gledaju iz žablje perspektive i pogledaju iz ptičje, tada bi shvatili ono što trenutno ne mogu, napisao je Pernar koji je poslanik Živog zida.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter