Izvor:
31.05.2016 u 23:08
0

NE PUŠTAJU GA NA POMEN: Hag odbio puštanje Karadžića

Sud u Hagu odbio je zahtev bivšeg predsednika Republike Srpske Radovana Karadžića da bude pušten na privremenu slobodu kako bi prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu svom mlađem bratu, preneli su mediji u regionu.

Teodor Meron, predsednik Mehanizima za međunarodne tribunale, institucije osnovane da završi rad Haškog tribunala, odbio je Karadžićev zahtev da bude pušten na privremenu slobodu, ističući da za to nisu ispunjeni uslovi, prenela je N1 Sarajevo.

Meron je u odluci naveo da je Karadžić u zahtevu izrazio nameru da živi na području Republike Srpske, a da je garancije da optuženi neće pobeći poslala samo Srbija, a ne Republika Srpska ili BiH.

Tanjug/N1
Foto: Twitter/InSerbiaNetwork

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter