Izvor:
12.05.2017 u 23:16
0

SVE TAJNE BRIDŽIT MAKRON (64): Evo kako prva dama Francuske održava mladolik izgled ! (FOTO)

Francuskinje su poznate po šik izgledu, vitkoj figuri, nenapradnoj lepoti i velikoj dozi neusiljenog glamura. Jedna od njih je Bridžit Makron, prva dama Francuske, piše Stil.

Možda je starija 24 godine od svog muža, novoizabranog predsednika Francuske, Emanuela Makrona, ali ona izgleda besprekorno i mladoliko s obzirom da ima 64 godine. Kada se pojavila ruku pod ruku sa svojim suprugom na proslavi pobede za predsednika Francuske, Bridžit je odavala veoma svež i mladolik izgled sa plavom kosom i neobičnim stajlingom.

Mnoge dame se pitaju u čemu je njena tajna? Da li je u pitanju njena vitka figura ili šik i mladenački način oblačenja?

Iako, prva dama Francuske nikad nije odala tajnu negovanja niti je priznala da je pribegavala tretmanima ulepšavanja, međutim Dr Ros Peri, navodi da je Bridžit svoj mladolik izgled dobila frizurom i oblačenjem, kao i mršavim izgledom. Staros joj se itekako uočava na licu i vratu, tvrdi ovaj doktor. Možda je ipak povremeno pribegavala manjim količinama botoksa i zatezanja lica, navodi Peri.

Kad je reč o garderobi, prva dama Francuske ima skup ukus. Ona obožava sve od Luja Vitona. Inače, praktikuje mladenački stil oblačenja koji promovišu Selena Gomez i Miranda Ker. Često je rado viđen gost na revijama svetskih dizajnera.

Često se može videti kako nosi Hermes satove i Monkler jakne koje koštaju i do 1.000 funti. Stilisti širom sveta zadovoljno trljaju ruke u nadi da će ih Bridžit Makron uskoro kontaktirati, a zna se da prva dama Francuske ne štedi kada je moda u pitanju, piše Daily Mail.

Izvor: Stil
Foto: Twitter/Retweet, Twitter/24 ore

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter