Izvor:
01.06.2017 u 18:20
0

PUTIN: ORUŽJE NAGOMILAVAMO KAO ODGOVOR NA AKTIVNOSTI NATO!

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin rekao je danas da je Rusofobija na Zapadu kontraproduktivna i da neće trajati dugo, jer šteti obema stranama, dodavši, međutim, da Rusija mora da odgovori na nagomilavanje oružja drugih zemalja.

Prvi čovek Kremlja rekao je da navodni anti-ruski sentiment na Zapadu "neće trajati predugo, niti zauvek, s tim što mora doći do razumevanja, te da je to kontraproduktivno i šteti svima".

Putin kaže da je nagomilavanje ruske vojske odgovor na spoljašnje promene.

– Što se tiče nagomilavanja naše vojske na dalekom istoku Rusije i na (Kurilskim) ostrvima, to nije inicijativa Rusije, kao što je to u drugom delu sveta, Evropi. NATO baze se sve više i više približavaju, incidenti su sve česći i da li mi moramo da sedimo nejaki i to posmatramo? Ne, to neće biti slučaj i mi odgovaramo na pravi način. Ista stvar se događa na Istoku – rekao je Putim na sastanku sa direktorima svetskih novinskih agencija.

Izvor: Tanjug

FOTO:Twitter/Liwiaaewska

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter