Izvor:
10.08.2017 u 20:59
0

OTAC IZ PAKLA: Izbacio je bebu kroz prozor auta, držao je jednom rukom pa nagazio gas. Ali, to nije sve! (VIDEO)

Roman Afanasjev (31) iz sibirskog grada Zelenogorska doveo je svoje šestomesečno dete u veliku opasnost, a sve to je još snimao i objavio na Jutjubu.

Dok je vozio BMW, otvorio je prozor kroz koji je izbacio dete i držao ga jednom rukom sa spoljne strane automobila, dok je drugom rukom držao volan.

Pred policijom se pravdao da svoju bebu nije ugrozio, jer je samo želeo da "bude kao on i da se ničeg ne plaši". On se sada zbog ovog čina suočava sa minimum tri godine zatvora.

Nije to prvi put da Roman, inače poznat kao "Roman R." zlostavlja dete jer je prošle zime pozirao na krovu zgrade držeći svoju stariju ćerkicu naopačke u vazduhu, na ledenom krovu prekrivenom snegom i to samo za jednu nogu.

Njegove snimke i fotografije izazvale su bes na internetu. Ljudi ga nazivaju "ludakom", "bolesnim" i "budalom", a celim slučajem bavi se i policija, piše "Siberian Times".

Iako tvrdi da "uvek i sve kontroliše" i da ni jedno od njegove dece nije dovedeno u opasnost, muževljevo ponašanje prihvata i njegova žena Kristina, a oboje su za razgovor sa novinarima tražili debelu novčanu naknadu, iako se suočavaju sa gubitkom starateljstva nad svojom decom.

Pogledajte video:

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter