Izvor:
15.12.2016 u 01:07
0

Snima svoj prvi singl: Bivša učesnica otkrila da li joj se dopada Gasttozzova pesma i kada da očekujemo njenu!

Bivša učesnica četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Anamarija Džambazov, otkrila je danas da uskoro snima svoj prvi singl.

Naime, ona je danas komentarisala kako se snašla nakon rijalitija i šta sada radi.

Dogovarala sam sa Gasttozzovim menadžerom za pesmu, tj. onaj što je njemu pravio pesmu, samo što je njegov singl skup. Pesma mu je super, nisam je prvo čula radi Ružice, ali posle sam je pitala. Želim mu da mu ide dobro u životu, izjavila sma mu saučešće, poslala sam mu poruku, odgovorio mi je. Sve najbolje mu želim– rekla je Anamarija, i nastavila da priča o odnosima sa ostalim ukućanima.

Čujem se samo sa Ružicom. U stvari, sa svima, ali ipak sam sa Ružicom najbliža. Tijanu Ajfon sam sada srela, pitala sma Ružicu da li da je popljujem ili da budem dobra prema njoj, ona je rekla da su pričale i eto, okej smo – dodaje Anamarija i odgovara Miljani Kulić na prozivke koje je uputila Ružici.

Kad sam izašla iz Maldiva, Ružica je došla po mene, stavila me u auto i odvela kod sebe. Ono što priča Miljana su laži. Ja verniju drugaricu nisam imala u životu – kaže ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter