Izvor:
13.05.2016 u 02:27
0

RUŽICA ŠOKIRANA: Voditeljka joj usred emisije pročitala…!

Tokom večerašnje emisije sa Bojanom Ristivojević gost iznenađenja je bila Mira Škorić, a šta je prenela Gasttozzu, pročitajte OVDE.

Ipak, i Ružica se šokirala kada je voditeljka pročitala jedan novinski članak. Naime, u tom članku piše kako je pozdravlja jedan Miša, isto nekadašnji učesnik "Parova", i da je čeka da izađe. Tu se navodi kako su njih dvoje bili zajedno, a zatim je opisano kakva je Veljkovićeva u krevetu.

Ona je bila šokirana i nije mogla da veruje da je to neko rekao.

Ja ne mogu da verujem stvarno. Meni je ovo neverovatno. Ne znam šta da kažem, lepo je dobio marketing sad preko mene, ali nema veze, navikla sam već na takve stvari– rekla je Ružica.

Mira Škorić je rekla kako ne veruje da se nešto desilo između njih u prethodnim "Parovima" jer su svuda kamere i svaki njihov korak se prati.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter