Izvor:
20.11.2017 u 06:27
0

GASTTOZZ ISKRENO O SVEMU: Pričao o gubitku majke, pa otkrio šta se dešavalo tokom sahrane!

Učesnik šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz, progovorio je večeras o gubitku svoje majke i suzama na bazenu.

On je rekao da se još uvek nije navikao na njen prerani odlazak.

Teško mi je, još se nisam navikao. Godinu dana je prošlo od kada nema moje majke, to najbolje znaju moji prijatelji – rekao je Gasttozz, a onda izgubio dah i zaustavio se da opet ne bi zaplakao, pa otkrio šta se dešavalo na sahrani.

Svi moji prijatelji koji su bili na groblju, mogli su da vide kako sam ja bio taj koji je tešio njene sestre dok su plakale. Bio sam mnogo jak, a suze puštao na nekom drugom mestu. Moram da nastavim i da se smejem, to je moj posao – završio je Nenad.

Većina učesnika je plakala dok je Gasttozz ovo pričao.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter