Izvor:
01.12.2017 u 04:36
0

MILJANA KONAČNO OČI U OČI SA RODITELJIMA: Narod te smatra ISKORIŠĆENOM!

U toku je dugo očekivani "Roditeljski sastanak" u "Parovima". Roditelji Miljane Kulić su stigli, i večeras ćemo imati prilike da vidimo šta će oni imati da kažu i posavetuju Miljanu.

Marija Kulić, Miljanina majka poprilično je ljuta, jer nije očekivala od svoje ćerke da će ostati u drugom stanju.

– Ti nisi sišla sa planine, nisi kamenjarka, pa da ne znaš kako se ostaje u drugom stanju. Ti znaš šta devojka radi ako želi da ostane u drugom stanju. To ne znači ako si se ti zaljubila da posle pet dana treba da odeš sa tim muškarcem u krevet. Prema tome Ivan ništa nije kriv, e zbog toga si ti iskorišćena, Sama snosi posledice, – izjavila je Marija Kulić

– Ne bi mogao da me iskoristi da ja nisam htela, ja sam ovde sa Ivanom 24h, to je kao da smo tri godine zajedno– rekla je Miljana.

Saznajte na Happytv.rs da li je jedna od najpopularnijih učesnica "Parova" trudna.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter