Izvor:
17.12.2018 u 09:29
0

KNEZ NAJAVLJUJE SPEKTAKL: Pevač najavio dolazak SVETSKE FACE na njegovo venčanje! Evo o kome je reč!

Popularni pevač Nenad Knežević Knez ekskluzivno otkriva sve detalje predstojećeg venčanja sa svojom izabranicom Tatjanom, ali i detalje o dugo očekivanom albumu koji će predstaviti sledeće godine.

Pre nekoliko dana ste izdali novu pesmu “Danas ja, sjutra ti”, kako ste zadovoljni novim projektom?

Prezadovoljan sam pesmom, tu vrstu popa najviše volim. Sa njom sam se vratio nekim svojim korenima kada su balade u pitanju. Ona je samo jedna od mnogih koja će se naći na mom novom albumu. Ostale pesme su vrlo senzulane i emotivne. Sve sam radio sa mojoj proverenom ekipom.

Da li se pronalazite u tekstu pesme?

Naravno, pesma je vrlo lična priča, opisuje moj život i nije slučajno što je početak na francuskom jeziku. Neki kadrovi su snimani i u Parizu, i jako sam srećan zbog toga.

Sledeće godine staćete opet na ludi kamen, da li ste uzbuđeni?

Venčanje će biti sredinom sledeće godine, uzbuđen sam jako i radimo na tome da sve bude fenomenalno.

Venčanje je trebalo da bude ove godine, zbog čega je pomereno za početak sledeće?

Zbog obaveza nekih nama dragih ljudi, želimo da svi budu prisutni tog dana i da ga obeleže sa nama.

Otkrili ste da će biti spektakularno, zbog čega?

U današnje vreme je jako teško iznenaditi ljude bilo čime, nestalo je spektakla. Ali radimo intezivno da bude nešto do sada neviđeno kod nas, u pitanju je jedna svetska faca!

Koje vam se tri stvari najviše sviđaju kod vaše izabranice?

Sve mi se sviđa. Mi smo kao blizanci i u svim segmentima se poklopamo.

Kako se vaše kćerke Ksenija i Andrea slažu sa vašom budućom ženom Tatjanom?

Prosto neverovatno. Tatjana kaže ponekad kao da ih je ona rodila, isto tako i ja sa njenim ćerkama Elodi i Tamarom. Tatjana nekada kaže da sam svim našim ćerkama kao drug, a treba nekada malo da budem i stroži po njoj.

S obzirom da Tatjana živi i radi u Parizu, da li ste nekada razmišljali o karijeri tamo?

Jedno vreme sam bio u Parizu, normalno da sam pokušao da plasiram jedan album ali je to dosta teško. U ovim godinama da učim francuski ne mogu, pričam perfektno engleski. ali tamo slabo ko ga i zna. Da bi ušao u njihov krug čovek mora sebe maksimalno da da, a i ne bih mogao da se rastavim od ovdašnje publike koju imam.

Izvor:Glossy
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter