Izvor:
13.10.2019 u 12:54
0

DUNJA ILIĆ PROMENILA PROFESIJU: Sada naplaćuje u evrima, od 20 do 40, evo čime se bavi! (FOTO)

Nekadašnja srpska pevačica Dunja Ilić nakon teške epizode u svom životu kada je pokušala da sebi oduzme život vratila se poslu od kojeg živi nakon što je odustala od pevačke karijere.

Dunja je na svom Jujutb kanalu objavila video u kojem obaveštava pratioce da ponovo mogu da joj traže tzv, “taror čitanja”.

Veliko čitanje je 40 evra, podrazumeva osam pitanja na polju finansija, porodice, ljubavi, karijere, zdravlja… Malo čitanje je 20 evra i podrazumeva dva do tri pitanja na polju ljubavi – navela je ona i dodala da zainteresovani mogu da joj se jave putem mejla.

Ovim gestom Dunja je javnosti stavila do znanja da se polako vraća u normalne životne tokove nakon što je pre mesec dana pokušala da izvrši samoubistvo, potom i izgubila oca.

Podsećamo, Dunja je u Instagram lajv uključenju otkrila da je popila tablete i da namerava sebi na taj način da oduzme život.

Zahvaljujući brzoj reakciji njenog dečka italijanska policija je uskoro došla u stan pevačice u Bolonji, gde ju je našla u besvesnom stanju, a potom su je hitno prebacili u bolnicu. Dok se oporavljala Dunjin otac Jovan Ilić je preminuo u Srbiji.

Izvor: Blic
Foto: instagram/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter