Izvor:
16.05.2017 u 14:24
0

Princeza Dajana uvek je kršila jedno kraljevsko pravilo: ODUŠEVIĆETE SE KAD SAZNATE KOJE! (foto)

Rukavice su u kraljevskim porodicama odraz čistoće i visokog statusa.

Princeza Dajana uvek je ostala svoja i na svim zvaničnim dužnostima želela je da se približi narodu i popriča sa "običnim" ljudima.

Želela je da sa njima oseti i bliskost, zbog čega je prekršila jedan važan protokol britanske kraljevske porodice – nošenje rukavica.

Naime, Dajana je odbacila kraljevski protokol i uopšte nije nosila rukavice, jer je želela da ima direktan kontakt sa ljudima kada bi se rukovala s njima. Takođe, u jednom trenutku je prestala da nosi šešire, objasnivši tu odluku rečima:

– Ne možeš da grliš dete dok nosiš šešir.

U to vreme, nenošenje rukavica bila je velika stvar, jer su rukavice kraljevska tradicija koja označava status i čistoću.

Kada bi pak posećivala bolesnu decu, princeza Dajana nosila je odeću svetlih boja i veselih desena, kako bi mališane bar malo oraspoložila.

Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter