Izvor:
20.12.2017 u 16:11
0

IMA PROBLEM: Pevačica otovreno o napadima panike i straha!

Legenda narodne muzike Lepa Brena, koju uvek viđamo nasmejanu i srećnu, otkrila je svoju najveću tajnu – da boluje od klaustrofobije.

Pevačica često dobija napade panike kada se nađe u zatvorenom prostoru i to joj mnogo otežava život.

Nije lako boriti se sa klaustrofobijom. Dobijam napade panike kada sam u malim prostorima kao što su liftovi u koje uvek uđe više ljudi nego što treba. Imam problem kada se osećam tako stisnuta. Najstrašnije je što dobijam napad panike čak i kad me neko zagrli ili stegne iz ljubavi. Ja to ne mogu da kontrolišem, a volela bih. U tim momentima ja ne mogu da shvatim da me neko grli zato što me voli, klaustrofobija prevlada – otkrila je Brena.

Pevačica je progovorila i o svom najtraumatičnijem iskustvu, a jedno od njih je bilo u avionu, kojim često putuje na nastupe:

Jednom sam se u avionu toliko uplašila i dobila napad panike da ni sebi ne mogu da objasnim kako se to dogodilo. Kada je stjuardesa zatvorila vrata, odjednom sam osetila kako se cela letelica sužava sa svih strana. Imala sam osećaj kao da se ceo oklop steže oko mene. Srce je počelo nenormalno da mi lupa, baš sam se bila uspaničila, pogotovo zbog činjenice da mi niko drugi ne može pomoći, već da sama to moram da rešim. Taj psihološki momenat, ta spoznaja da morate sami da se izborite sa situacijom je najteža – priznala je pevačica.

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter