Izvor:
29.05.2017 u 20:52
0

ISPOVEST NEVERNE DEVOJKE: Prevarila sam dečka sa njegovim ocem!

Devojka koja je već godinama u vezi sa dečkom našla se u zapetljanoj ljubavničkoj priči sa njegovim ocem. Iako se opravdava njihovim prekidima, svesna je koliko je loše to što rade, pa je zatražila pomoć psihologa.

"U vezi sam s divnim dečkom, ali istovremeno imam odnose s njegovim tatom. Nemam nikakvih osećanja prema njegovom ocu, ali seks je fantastičan. Imam 24 godine, a moj dečko 27. U vezi smo tri godine. Sve u svemu, veza je fantastična i volim ga, iako smo prošle godine dva puta raskinuli.

Ponekad se osećam kao da me uzima zdravo za gotovo i da više vremena provodi sa svojim društvom nego sa mnom. Ali, u zadnje vreme se jako trudi kako bi to promenio. Zadnji put kad smo prekinuli, pre nekih 6 meseci, je njegov tata svratio do mene kako bi video kako sam. Pozvala sam ga unutra i razgovarali smo. Usred razgovora me je nešto uznemirilo, on me je zagrlio da me uteši i pre nego što sam se snašla – ljubili smo se. Od poljupca smo brzo prešli na seks. To je bilo neverovatno iskustvo. Nakon seksa se izvinio, ali nije dugo prošlo i počeli smo da se dopisujemo i dogovaramo za seks. Uglavnom se nalazimo jednom sedmično, ako smo oboje slobodni.

Pokupi me i odvezemo se do lokalne šume gde imamo seks na zadnjem sedištu auta. On ima 53 godine. Naša veza je potpuno fizička, i sama pomisao na njega me totalno napaljuje. Mrzim se zbog toga što radim i stvarno bih htela da prestanem, kako bih postala bolja osoba za svog dečka. On ne zaslužuje ovakvu izdaju. Ali ako prestanem da se viđam sa njegovim tatom, ne znam kako ću ga opet pogledati u oči. Ne znam kako biti oko njega nakon svega. Ne spavam, i toliko sam pod stresom da mi je fizički zlo", ispovest je ove mlade dame.

Odgovor psihologa:

Tajni sastanci kao i sam seks ono je što te uzbuđuje. Jedini način da rešiš situaciju je da sve kontakte s tatom od dečka prekineš i jednostavno izdržiš. Postoji jako mala šansa da će on prekinuti vaš odnos. A zašto i bi kad se nalazi s puno mlađom ženom s kojom se opet oseća kao mladić? Nadajmo se da će bez velikih problema prihvatiti prekid i da će se pristojno ponašati. Trebalo bi da razmisliš kakav bi to otac uopšte zavodio devojku svog sina Koliko je to okrutno i sebično? I ti se strašno ponašaš, i toga si svesna, ali bar se očajno osećaš zbog toga. Stani na loptu i dobro pogledaj svoju vezu. Ako se potrudiš, nema sumnje da ćeš uživati u sočnom seksu i s njim.
Svesna si problema u svojoj vezi i sad je došlo vreme da dobro pogledaš možeš li se sa svim tim nositi i imate li zajedničku budućnost ili je vreme da se krene dalje.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter