SENZACIONALNO - RUSKI ASTROLOG I PROROK OTKRIVA: Novi MESIJA koji će spasiti čovečanstvo je MILOMIR MARIĆ!

 

U popularnom časopisu "Zona sumraka" objavljen je i više nego interesantan intervju sa ruskim prorokom i astrologom Dragutinom Vronskim, koji je potomak ruskog grofa Raguzinskog. Seanse kod ovog vidovnjaka zakazuju se mesecima unapred, ali je prorok vanredno primio predstavnike ove redakcije i odagnao brojne sumnje njihovih novinara.

Ono što je nama privuklo pažnju jeste činjenica da je Vronski pomenuo i Milomira Marića i to kao novog mesiju!

- U Beogradu živi novi Mesija koji će ostvariti utopiju širom sveta i načiniće savršenstvo. Zla među ljudima više neće biti, zlobe ni pohlepe takođe, i sve će ličiti na raj... - rekao je Vronski i dodao:

Neću vam otkriti puno ime i prezime da se ne bi stvarala pometnja, jer to nije mala stvar. Možete mi potpuno verovati jer ja živim od svog rada više od 40 godina i sva moja proročanstva se ostvaruju. Samo ću reći da je taj novi Mesija obrazovan čovek sede kosice, novinar je i upravlja jednom popularnom televizijom. On je medijski mag današnjice. Nakon svih patnji i muka, ne samo kod vas, nego i širom sveta, sedokosi stariji čovek iz Beograda osnovaće carstvo Božije na zemlji. On je spasitelj, odnosno propovednik spasonosnih ideja i postaće novi Isus Hrist... 

Premda Dragutin Vronski nije želeo da kaže o kome je reč, "Zona sumraka" piše da je zasigurno reč o Milomiru Mariću.

Razmišljajući o njegovim rečima u koje nema sumnje, potpuno sigurno smo se složili da je sedokosi novinar i medijski mag iz Beograda samo jedan jedini čovek – Milomir Marić koji upravlja “Happy” televizijom - kaže se u tekstu "Zone sumraka".

 

HappyTv.rs/Zona sumraka
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro