Izvor:
01.06.2016 u 01:35
0

PARK DOBA JURE: Snimljen ogroman ALIGATOR na Floridi (VIDEO)

Aligator koji je primećen na Floridi, izgleda kao iz parka doba Jure.

Njegova veličina je ogromna i gotovo za nepoverovati. Bukvalno džinovskog aligatora, snimio je mobilnim telefonom Amerikanac Helms, koji se ovih dana provodio sa društvom na jednom golf terenu na Floridi.

Kada sam ga ugledao naglo sam izgubio moć govora. Bio sam uveren da je reč o nekakvoj neslanoj šali, da se to dvojica muškaraca zafrkavaju u kostimima, ili da je reč o nekakvoj montaži – šokiran je Helms.

Međutim, radnici golf kluba su naknadno objasnili da aligator uživa status lokalne legende. Prema njihovim rečima, ova životinja već dugo luta tim krajevima i sa godinama je postao maskota igrališta. Postoji uverenje da će, jednog dana kada skonča, biti upisan kao rekorder, jer im se čini da je duži i teži od sada najvećeg uhvaćenog aligatora na Floridi.

Trenutno najveći aligator je dugačak 4, 2 metara, a teži neverovatnih 353 kilograma. Videćemo koje su dimenzije ovog takođe ogromnog aligatora.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/UltimateVidsify

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter