Izvor:
24.05.2017 u 05:38
0

OLGICA DALA SEBI ZADATAK: Dok god ne budem isterala pravdu neću stati!

Olgicin jedini brat, Paja, iz Krčedina, pronađen je, ugljenisam u dvorištu jedne kuće, a sudska medicina rekla je da se on – samozapalio.

Povod celog ovog događaja je bila komšijska tuča.

Advokat koji je branio njenog brata prešao je na suprotnu stranu. Njen brat je nakon toga bio u sukobu sa advokatom.

Rečeno mu je da se sa porodicom mora iseliti iz porodične kuće, zbog duga koji ima prema je njen brat imao prema oštećenoj strani, državi i tom istom advokatu. Nakon toga pronađeno je Pajino ugljenisano telo u dvorištu avokata.

Olgica tvrdi da se njen brat nije zapalio na tom mestu, da je tu samo dopaljivan. Da je pre toga postojalo nešto više, što je neko pokušao da sakrije. Ona smatra da je njen brat naknadno donet na to mesto.

-Tužilac je rekao da moramo pronaći prostoriju u kojoj je zapaljen. Doslovno je ovim rečima rekao. Stavio je do znanja da nije zapaljen tamo gde je policija rekla. Takođe je rekao kako se taj advokat Boga ne boji.

– Kada smo opet išli kod tužioca, sreli smo advokata, koji se krio na stepeništu, moje mišljenje je da je došao tu nešto da sredi. Zatim je isti taj tužilac kod koga smo prethodno bili prošao pored nas kao da nas nikad nije video, nije nam se obratio. Tražili smo da odemo kod glavnog tužioca ali on nije hteo da nas primi. Nakon toga nema kome nisam pisala, od vrha pa nadalje, rekli su da to nije u njihovom okviru. Vrtimo se kao u čarobnom krugu, ne znam više kome da se obratimo. Rekla sam da ću toliko da se borim, dala sebi zadatak, dok god ne budem isterala pravdu neću stati- rekla je Olgica.

Taj dan kada je Paja nestao advokat mu je rekao da treba da isplati 15000eura a ustvari je bilio 8000 eura, kako su kasnije saznali. Prema Olgicinim rečima Paja nije hteo da potresa porodicu, nikome nije rekao šta se desilo.

– Kada su pronašli ugljenisano telo i kada je rečeno da će ići na analizu, znala sam da je to moj brat, po ostacima sam prepoznala da je to on, a i samim tim što je pronađen u tom dvorištu.

Olgica je naglasila da su prošli kroz pakao, agoniju. A da je bratovu kuću kupio bas taj advokat sa kojim je on bio u sukobu.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter