Izvor:
24.05.2017 u 03:32
0

TVRDILI SU DA SE NJEN BRAT SAMOZAPALIO: Ceo abdomen mu je izgoreo a sudska medicina tvrdi da je u zadnjem džepu nađeno parče papira! Kako je to moguće?

Olgicin jedini brat, Paja, iz Krčedina, pronađen je, ugljenisam u dvorištu jedne kuće, a sudska medicina rekla je da se on – samozapalio.

Njen brat nestao je 18. 11. 2015. Pre toga je bio sa izvršiteljima kod advokata da mu se odgodi iseljenje iz kuce, jer je imao vikendicu koju je hteo da proda da isplati dug. Odbili su njegovu molbu.

Pronašla su ga deca nakon dva meseca od kad je nestao. Nađen je kao ugljenisani leš, nisu mogli da prepoznaju kojeg je pola. Ceo abdomen mu je izgoreo a u sudskoj medicini su tvrdili da mu je u zadnjem džepu nađeno parče papira- ukrštenice. Kako je to moguće?

Pronađen je u dvorištu zgrade advokata. Olgica smatra da je nemoguće da se na javnom mestu neko, kako oni tvrde "samozapalio", a da to niko u bliznini nije primetio.

Zapaljen je dva meseca nakon nestanka i to u dvorištu advokata sa kojim je imao sukob i kome je dugovao novac.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter