Izvor: BSC Happy
20.01.2024 u 21:01
9

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Udar na Avdejevku je dobro osmišljena i pažljivo pripemana operacija“

Vladimir Putin istakao je ranije da se Rusija nalazi na čelu stvaranja pravednog svetskog poretka. On je obraćajući se učesnicima Svetskog ruskog narodnog sabora održanog u novembru prošle godine,  istakao da je već svima jasno da se „hegemonija jednog diktatora urušava“

„Otvoreno kažemo da se roni diktatura jednog hegemona – mi to vidimo, svi to sada vide. Otišla je u rasulo i opasna je za one oko sebe. To je jasno većini u svetu“, poručio je tom prilikom Putin.

Pojedini ukrajinski kanali na Telegramu upozoravaju da se situacija u strateški ključnom gradu u Donjeckoj oblasti u prethodna 24 sata značajno pogoršala za Kijev. Ruske trupe uspele su da probiju ukrajinsku odbranu i prodru u opkoljenu Avdijevku.

Dragan Stanojević govorio je na ovu temu.

– Avdejevka je jedno od najutvrđenijih mesta u Donbasu i to je najveća tragedja za Donjecki narod, koji je bio granatiram od 2014. upravo iz Avdejevke. Ona nije veliko mesto , ali oni imaju oko 50-ak kilometara te linije fronta i sve je u betonu. Ruske snage su udarile sa svih snaga i izvršili proboj tamo gde su oni najmanje očekivali. On se dogodio sinoć i u toku današnjeg dana. To je pripremana i dobro osmišljena operacija. Pažljivo je biran momenat i što se tiče vremenskih prilika – istakao je on.

Profesor Miloš Laban istakao je superiornost Rusije u odnosu na Ukrajinu.

– Strateški je jasno da ukoliko Rusija ne oslobodi crnomorski deo Ukrajine, Krim će ostati ugrožen. Očekujemo do 2024. godine da će sve stati. Uprkos tome što zapadna propaganda želi da ostavi utisak da su Ukrajinci ravnopravni sa ruskom vojskom, to nije istina. Mislim da je Rusija ojačala, uprkos svim sankcijama oni su ekonomski pretekli Nemačku. To je jedna od najjačih činjenica. Ona nije ni izdaleka punom snagom angažovana u Ukrajini – rekao je Laban.

Profesor Bojan Dimitrijević prokomentarisao je značaj koji u rusukoj politici ima Dmitrij Medvedev.

– Dmitrij Medvedev otkako je počeo sukob u Ukrajini, daje najtvrđe izjave u okviru rukovodstva, iako su ga ranije optuživali za neku vrstu liberala. Mislim da njegove izjave imaju veliku težinu. On često govori ono što Putin ne želi da kaže. On je neka vrsta Putinovog glasnogovornika. Većina stvari koje kaže posle par meseci se materijalizuju u ruskoj politici – istakao je Dimitrjević.

 

 

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

9 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Udar na Avdejevku je dobro osmišljena i pažljivo pripemana operacija“”

  1. U emisiji uvek ima šta da se čuje i novo i interesantno, ali ko sme da se kladi da se na Jemen neće oglušiti, tzv zapadne sile, i to nečasnim ratovanjem .
    Ko sme da tvrdi da kada se završe NATO vežbe u Maju neće poći na Rusiju , samo se pitam da li u isto vreme mogu biti bačene dve atomske bombe i na Kinu i na Rusiju !. Da naravno pred izbore u Americi pa posle toga neće biti ni izbora u istoj .

    3
    0
    Odgovori
    • Te trupe sa NATO vežbe ne bi bile dovoljne ni da zauzmu Ceceniju. Američke dve atomske bombe mogu biti bačene samo na zemlju koja ne moze da uzvrati. Pre će na sebe da bace nego na Rusiju.

      2
      0
      Odgovori
  2. Sada sam malo pogledala kartu , možda će pokušati da zadrže onaj gornji deo Ukrajine do kojih Rusi još nisu došli , tako da taj deo “ rade“ iznutra Ukrajinci a sa strane ovi da ih navode ako treba i da brane ali to bi već bilo mešanje NATO u Specijlanu operaciju , onda bi se Rusi dali na NATOvce a ovi Ukrajinci bi prodirali iznutra ko zna sa sve kakvim sredstvima „ratovanja“ .

    2
    0
    Odgovori
  3. Da imam novca juče je Vučić rekao da bi privatnici trebali da ulažu u priobalje Dunava , odmah bih uložila u pristan na Dunavu gde je kafana Carina i Venecija .
    A ko je prvi pisao o Dunavu i ulaganju u njega još u doba Djelića , rekla sam kakvo je to fantastično mesto i kakva fantastična reka , plove brodovi tamo vamo, odvija se trgovina turizam, prijateljstva sa prijateljskim državama ……………!

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter