Izvor: Happy BSC
20.09.2023 u 20:31
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Pravi se nova bezbednosna konfiguracija, ovaj dosadašnji sukob je kao BOKS – MEČ!

Informativna emisija „Aktuelnosti“ na Happy televiziji okupira čitav region svojim opsežnim analizama specijalne vojne operacije u Ukrajini koja svakog dana dobija neke nove obrise, ali one ključne reference, statistike i prognoze svake večeri sa širokom auditorijumom dele uvažni stručnjaci čije opservacija nude širu sliku ove ratne tematike.

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RUSKI HELIKOPTER KA-52 „ALIGATOR“ je „ČISTAČ“ UKRAJINSKIH JURIŠNIKA“

Ove večeri o krucijalnim o ovim tematikama razgovarli smo sa prof. dr Branislavom Ristivojevićem, prof. dr Jovom Drobnjakom – ekonomistom i Milanom Jolovićem – Legendom – pukovnikom, koji su na sebi svojstven način dočarali sve ono što okupira svetski auditorijum.

  • Po svemu sudeći, cilj Zapada je da Rusiju što duže drži u ovom ratu, kako bi pokušala da je ekonomski iscrpi, politički izoluje, vojno oslabi. Većina tih ciljeva nije ostvarena. Skupština UN je u toku, Rusija nije politički izolovana.Program Lavrova je planiran na deset minuta, stoga će imati šest pregovora na sat. Imaće sto razgovora u jednom danu. Kada je u pitanju vojno slabljenje, to se ne dešava ni izbliza, vojna industrija je osnažila, uspela je na pronađe nove saveznike i prijatelje na nivou civilizacijskog spektra na koji Zapad nije ni sanjao. Mislili su da su Severnu Koreju uspeli da stave na marginu – istakao je između ostalog Ristivojević tokom medijskog istupanja na Hepi televiziji, a potom je svoj stav izneo i gospodin Drobnjak.

 

  • Današnji pogled na svet je mnogo drugačiji od onog koji je bio od pre godinu – dve dana. Osnovni cilj  je da se nastavi proces dekolonizacije, broj jedan, i broj dva uspostavljanje novog i pravednijeg svetskog pretka. Rusija sa svojim saveznicima i sve više pristalica, najveći broj svetske populacije očekuje taj novi svetski poredak – dočarao je veoma koncizno, a potom je reč prepustio Joloviću.

 

  • Pravi se nova bezbednosna konfiguracija, ovaj dosadašnji sukob gledam kao boks meč od 15 rundi, tek je završena druga runda, sad se opipava. Nisu uspeli da iscrpe Rusiju. Ovo je rat koji će trajati i deset godina, biće na duge staze. 

CELU EMISIJU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM YOUTUBE KANALU!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter