Izvor: BSC Happy
21.09.2023 u 20:15
1

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „SPECIJALNA VOJNA OPERACIJA je ODLUČUJUĆI SVETSKI MEGDAN koji STVARA MULTIPOLARNI SVET“

575. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE!

Vladan Glišić kaže da dolazi novi svetski poredak, kog ovog puta ne treba da se plašimo

Novi svetski poredak je izraz na koji se Srbi ježe; donosili su ih ameički bombarderi i nemački tenkovi. Svet se vraća na poštovanje suverenitea svih zemalja i na kom je trebalo da se gradi poredak, gde se narodu davalo pravo na razvoj, da bude baštinik svojih autentičnih kultura. Iranski predsednik nije glas samo islamskog sveta, već je to glas celog tog trećeg sveta, naroda koji su bili potpuno izopšteni. On je ovde bio glas jednog velikog dela čovečanstva  – ističe Glišić.


Dragan Petrović je rekao da specijalna vojna operacija stvara multipolarni svet

– Postoje procesi koji stvaraju multipolarni svet. Sile Antante su izvšile kolonijalnu podelu sveta, Centealne sile su želele da se to izmeni, a to je moglo samo ratom. U ovom slučaju imamo situaciju da je specijalna operacija megdan koja može ubrzati ili odgoditi multipolarni svet. Samo ako Rusija izgubi, moglo bi da se zaustavi stvaranje multipolarizma – smatra Petrović.


Miroslav Španović smatra da ne smemo da se odreknemo istorijskog pamćenja zarad jeftinih poena

– Govore nam da se okrenemo i zaboravimo sve. Nas podsećaju naša bolesna deca. Deset godina sam bio na Kosovu. Sad imam prijatelje i tamo nije dobro stanje. Zato pričamo da je zapadni svet jedino zaintereosovan za sebe. Zamislite da Francuska ima pravo da radi šta hoće u nekadašnjim svojim kolonijama – zaključuje Španović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „SPECIJALNA VOJNA OPERACIJA je ODLUČUJUĆI SVETSKI MEGDAN koji STVARA MULTIPOLARNI SVET“”

  1. Samo da ne pronadju kod nas nekog izroda ne samo Srba i Srbije već celog svetskog ljudskog poštenog roda . Bravo i bravo i bravo i za ovu i za sve emesije pod nazivom Aktulenosti ali i za onu Posle ručka da se ne zaboravi .
    Plaišm se da ne zamajavaju Rusiju a da ispod žita ko zna šta spremaju , eto sada i te ogromne giga korporacije imaju sve podatke o svakome po celom svetu , uzimaju novac za transakcije pa bi i Rusi mogli da osnuju nešto kao što je Signal i još bolje od Signala pa da predju svi koji će znati da će im podaci biti zaštićeni maksimalno a da će se transakcije obavljati po simbolicnoj ceni , kako bi ostali napustili ove mega korporacije i ogališavče i sve ostale sa te strane , i tu treba da se vodi rat .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter