Izvor: HAPPY BSC
04.01.2023 u 22:22
1

LABAN U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: Profesor otkriva kako je i Srbija mogla da napravi nuklerano oružje za vreme bombardovanja

Gost emisije „Aktuelnosti“ na Happy televiziji bio je profesor dr Miloš Laban.

laban je podsetio da su još 2006.godine u Ukrajini osnovani omladinski kampovi za desetogodišjne dečake u kojima su oni pripremani za buduće sukobe sa Rusijom.

-Oni su bili u „Azovu“ i ostalim nacističkim bataljonima. Ispiran im je mozak kako oni imaju istorijski zadatak da stvore novu Ukrajinu.  Teško je gledati u budućnost iz ugla sadašnjeg trenutka.

Laban smatra kako je vrlo jaka antiruska medijska mašinerija i da je ona dugo pripremana.

-Rusija se predstavlja u zapadnim medijima kao nemoćna jer navodno,  nije uspela da za 5 dana ostvari svoje ciljeve u Ukrajini  iako to nikada nije ni bilo tako najavljeno. To je primer kako se okreće istina naopačke. Antiruska koalicija je najavila da će slomiti Rusiju, ali od tog takođe ništa nije bilo.

Profesor Laban je ispričao da je za vreme bombardovanja Srbije, 1999. godine, imao ideju da zajedno sa naučnicima sa Elektrotehničkog fakulteta stvori nuklearno oružje za potrebe Srbije:
– Imao sam ideju da se za vreme bombardovanja na Elektrotehničkom fakultetu 1999. iskoristi laboratorijski prostor i znanje nuklearnih inžinjera i da se preradi iz nukleranog otpada elektrolizom stari reaktor. Tako bi se izdvojio plutonijum dovoljan za 5 bojevih glava, ali nije bilo razumevanja od tadašnje vlasti. Ako imate nuklerane bojeve glave ne znači da ćete ih i upotrebiti, ali je svakako dobro sredstvo obraćanja.

-Deo informatiovnog rata je da vas ubede da verujete u nešto što nije logično, napprimer, da pokušaju da vas ubede kako je ruska vojska u defanziovi i da ne zn šta radi. To se lansira preko propagatora koji dobijaju pare i oni nas truju sa izmišljotinama da bismo se mi predali bez ikakve borbe. To je suština cele propaganda.

Profesor Laban smatra da je obuka ukrajinskih vojnika u stranim zemljama samo maska kako bi se prikrio veliki broj stranih plaćenika koji rukuju ovom savremenom tehnikom u Ukrajini. Sve što Rusi izbace kao moćno naoružanje, zapad pokušava da svojim medijskim kanalima obesmisli i da kaže kako to i nije toliko ubojito i snažno.  Zapadu je potrebno novo topovsko meso da bi na front slali tuđu mladost kaoi topovsko meso.

Za profesora Labana Rusija je snaga dobra baš kao iz biblijskih vremena.

-Rusija je bori protiv univerzalnog zla, a to je NATO pakt. Nato pakt je koalicija koji je još Hitler pravio-poručio je profesor Laban.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LABAN U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: Profesor otkriva kako je i Srbija mogla da napravi nuklerano oružje za vreme bombardovanja”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter