Izvor: Kurir.rs
27.07.2023 u 08:43
0

ANASTASIJA BEZ GUDELJA OTIŠLA NA MORE! Posle nekoliko godina ponovo je na ovoj destinaciji! Evo ko joj pravi društvo!

Anastasija Ražnatović neko vreme je boravila kod izabranika Nemanje Gudelja u Sevilji, nakon toga je neko vreme bila u Beogradu, a sada je ponovo spakovala kofere i otputovala i to bez svog dragog.

Naime, Anastasija je otišla na Kipar gde nije bila nekoliko godina, a gde već nekoliko dana borave njen brat Veljko i snajka Bogdana sa sinovima Željkom i Krstanom.

Inače, kako je već poznato javnosti, njihova majka Svetlana Ceca Ražnatović poseduje vilu na Kipru tik uz more.

Kuća od 600 kvadrata se nalazi u Aja Napi, a u dvorištu se nalazi ogromni bazen u kojem uživaju članovi porodice Ražnatović i njihovi prijatelji.

– Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem – rekla je Ceca jednom prilikom u „Amidži šou“.

Pevačica vec godinama odlazi u ovu ostrvsku zemlju gde je stekla prijateljstva, a i njena deca su se tamo školovala.

– Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući – rekla je ranije Ceca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter