Izvor: Blic.rs
25.11.2023 u 21:04
0

ANĐELKA PRPIĆ ANGAŽOVALA DADILJU: Glumica presrećna, podelila sliku iz porodičnog doma (FOTO)

Glumica Anđelka Prpić nedavno je sa suprugom Markom Žugićem dobila ćerku Čarnu, a nije prošlo mnogo od drugog porođaja, pa se glumica vratila standardnim aktivnostima.

Da bi sve držala pod kontrolom i bez mnogo trzavica i briga se posvetila svom pozivu, Anđelkaje već treći mesec nakon porođaja angažovala bebisiterku, čijim metodima rada se ubrzo pohvalila na Instagramu.

Instagram-printscreen

– Gledaj dadilju, biraj dete napisala je glumica šaljivo ispod fotografije na kojoj iscrtani po licu crnim flomasterom poziraju njen naslednik i dadilja.

Sin i ćerka Anđelke Prpić očigledno imaju najbolju negovateljicu na svetu, koja osim što brine da su suvi, čisti i nahranjeni takođe im nudi raznolik sadržaj, što je komičarki i najvažnije.

Glumica praktikuje da sa naslednicima provodi kvalitetno vreme, dangubljenje nije nešto što joj je svojstveno te i njih uči da budu uvek spremni na akciju, te da svoj život oplemene aktivnostima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter