Izvor: KURIR/BLIC
17.01.2023 u 16:09
0

BARBARA BOBAK ŽESTOKO ODBRUSILA VODITELJKI: Da sam znala, ne bih došla u emisiju!

Pevačica Barbara Bobak postala je postala je poznata javnosti zbog veze sa Darkom Lazićem, a nakon toga njene pesme doživele su veliki uspeh.

Naime, Barbara ne želi više da je javnost vezuje za Lazića, te joj pitanja vezana za njega sve više smetaju, budući da se on sada verio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Ona je sada gostujući u emisiji htela da napusti studio zbog priloga u kojem su svi naslovi koji su u poslednje vreme kružili o njoj. Bobakova je zbog toga burno reagovala, pa je odbrusila.

– Nisam se pripremila na ovaj tip emisije, da sam znala ne bih došla, ali popričaćemo posle emisije – rekla je pevačica, a voditeljka ju je odmah u čudu upitala:

-Zbog čega?
– Apsolutno sam sve o ovome ispričala već, stvarno mi je više dosadno da pričam o tome – rekla je Barbara aludirajući na vezu sa Darkom.

Podsetimo, Barbara je u aprilu prošle godine i potvrdila da više nije u vezi sa Darkom.

– Tačno je da Darko i ja već neko vreme nismo u odnosu u kakvom smo do skoro bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih to nazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao ni kakve ćemo odluke doneti- rekla je Barbara za Kurir svojevremeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter