Izvor: KURIR.RS
07.06.2023 u 11:07
0

„BEŽI ON OD MENE“: Mahrina progovorila o Heniju nakon svega, a na pitanje o Eleni Kitić nastao je TAJAC!

Promocija Darka Lazića okupila je mnoge pevače i estradne ličnosti u jednom elitnom lokalu u srcu Beograda.

Pevača su podržale mnogobrojne kolege, prijatelji ali i porodica koja je sa ponosom pratila kompletan događaj.

Mahrina je bila jedna od prvih koja je stigla na ovu manifestaciju, te je u razgovoru za medije otkrila da je oduševljena Darkovim novim albumom, kao i da je na promociju došla kao „plus jedan“.

Takođe progovorila je o kolegama, ali i priznala kome se nikada ne bi javila da ga sretne na nekom javbnom događaju.

– Nikada ne bih dozvolila sebi kao neke koleginice, da mi neko stavlja bakšiš u dekolte, jer je to velika sramota. Jedino od koga bih pobegla je Heni (bivši momak), beži on od mene, bežim ja od njega iako smo u super odnosima – rekla je Mahrina, pa se osvrnula na odnos sa Elenom Kitić koja ju je optužila za krađu:

– Sa Elenom nisam ni u kakvim odnosima niti ima šanse da se to promeni. Nas dve nikada nismo bile u kontaktu i tako je ostalo. Sve što se desilo, ostaje u prošlosti. Da je sretnem, samo bih rekla „Ćao“ ili mahnula, ne bih smela da se javim – izjavila je Mahrina za Kurir.

Podsećanja radi, Elena Kitić je nedavno optužila Mahrinu za krađu kadrova iz spota, ali i melodiju pesme, te su mediji brujali o ratu pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter