Izvor: Kurir
03.01.2024 u 19:40
0

BOBANU ZDRAVKOVIĆU SE SVI SMEJU ZBOG STAJLINGA: Pevač posle nastupa u Nišu na meti brutalnih uvreda (FOTO)

Pevač Boban Zdravković na meti je raznoraznih komentara i uvreda poslednjih dana zbog svog stajlinga na nastupu za novogodišnju noć u Nišu.

Zdravković je zbog scenskog stajlinga na meti ružnih koemntara, pa uglavnom pišu, ali ga i ismevaju zbog, kako kažu, “ toga što je obukao trenerke i srebrne kaubojke i slično“, ali se sada oglasio i on.


Kako je istakao, zgrožen je svim napisima koji ga izvrgavaju ruglu.

– Odlično što ste me pozvali jer svi pišu, a niko mene nije kontaktirao. Ja sam potpuno zgrožen svim tim komentarima i smatram da je to orkestriran napad, da je verovatno naručen jer sam nekima na sceni ozbiljno počeo da smetam, a što pokazuje naklonost publike. To što mene vređaju, oni vređaju i deo niške publike koja mene voli i koja je te noći bila na trgu. Mislim, ja sam dugo na estradi kada mnogi od tih što komentarišu i nisu bili rođeni, ne pogađa me sve to toliko, ali nije u redu. Stvarno nije u redu. Sve mi se čini da je ovo naručen napad zato što na mojim koncertima ima sve više ljudi – priča nam pevač koji je svoju karijeru pored Srbije gajio i u Bugarskoj tako da je na trgu te noći bilo i mnogo Grka, Makedonaca i Bugara.

On demantuje te napise da se u trenerkama pojavio pred oko 10.000 ljudi na trgu Kralja Milana.

– Svako ima pravo da se oblači kako hoće pa i ja. To što sam ja imao na sebi te večeri je specijalizovana odeća i obuća za nastupe, upravo za takve prilIke kao što je Nova godina. I o kakvim trenerkama je reč? To su pantalone namenjene estradnim momentima. Pa kakav bi to pevač bio da se u trenerkama pojavim na koncertu. Moja publika poštuje mene i ja poštujem nju tako da o nekoj vrsti nepoštovanja prema publici, nema ni govora – rekao je Boban Zdravković.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter