Izvor: Kurir
22.05.2023 u 10:23
0

BRENA U NEŠTO DRUGAČIJEM IZDANJU! Zamerali joj sređivanje fotografija, evo kako izgleda u KUĆNOJ VARIJANTI!

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, Lepa Brena, u oktobru puni 63. godine, a čini se da pevačici vreme apsolutno ne može ništa.

Često je bila na meti kritika zbog navodnog fotošopa i prenaglašenog sređivanja fotografija, ali nedavno je podelila snimak na kome peva u kućnom izdanju. Njeni pratioci su imali prilikle da je vide u prirodnijoj varijanti, a komentari su samo pljuštali.

„Divna si, uživaj“, „Prava dama“, „Lepo je videti prirodan izgled“, „Kapa dole, draga Breno“, „Lepa si i sa šminkom i bez nje“, neki su od komentara na pevačicine snimke i fotografije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter