Izvor: Alo.rs
28.01.2024 u 09:48
0

BUNDA NA GOLO TELO: Jelena Karleuša u provokativnom izdanju izazvala HAOS na društvenim mrežama (FOTO)

Brutalno izdanje pop dive naišlo na oduševljenje fanova.

Pop diva Jelena Karleuša veliki je borac za prava životinja i zalaže se da se skroz ukine pravo krzno u svakodnevnoj modi.

Jelena obožava da reklamira bunde, montone, od veštačkog krzna, pa je tako uradila i ovoga puta, a fotografije su napravile pravi bum na društvenoj mreži Instagram.

Instgram-Pintscreen

Jelena se fotografisala u plavoj, dugoj bundi, ispod nije imala ništa, a na jednoj fotografiji bradavicu je prekrila rukom.

Ovaj potez izazvao je opšte oduševljenje i haos, a komentari ispod fotografije samo su se nizali, a jedna od prvih koja je reagovala je njena koleginica Mira Škorić.

IMALA SAM PODLIVE: Karleuša za kostim iskeširala 30.000 evra, pa završila u ranama

Podsetimo, Karleuša je prepoznatljiva po svom stilu, zbog kog se svojevremeno našla u svim svetskim medijima, pa tako i ne čudi što je za kostim iskeširala, kako je nedavno rekla, 30.000 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter