Izvor: KURIR.RS
22.08.2023 u 13:05
0

ČEKA SE VIKTORIJINA REAKCIJA: Nikol Kidman Bekama proždirala pogledom, komentari usijali mreže (FOTO)

Glumica Nikol Kidman prisustvovala je fudbalskom meču u Nešvilu proteklog vikenda, a tamo je srela jedan od najpoznatijih britanskih parova – Dejvida i Viktoriju Bekam. Naravno, taj trenutak su zabeležili i uz nekoliko fotki koje je Viktorija Bekam podelila na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)


Na jednoj od njih, Nikol (56) gleda zgodnog Bekama (48) kao da ga „proždire“ pogledom, ako pitate pratioce koji ostavljaju komentare ispod fotografija!

MUŽ HTEO DA JE IZNENADI: Glumica koju smo OBOŽAVALI prevarila supruga sa svekrom (FOTO)

„Hoću da me neko gleda kao Nikol Bekama“, „Neko večeras spava na kauču zbog ovih slika“, „Nikol ga gleda kao da je hrana“, „Neko se zaljubio, a to NIJE Viktorija“, samo su neki od komentara ispod slike!

Nikol nije bila jedina glumica koja se pridružila slavnom paru. Na tribinama je bila i Riz Viterspun, a podršku su, osim Viktorije, pružali i sin Kruz i ćerka Harper Seven Bekam.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter