Izvor: b92
02.11.2023 u 10:35
0

Dejvid Bekam podelio fotografiju srpskog influensera: Evo šta mu je privuklo pažnju

Srpski influenser Dušan Petrović i njegova devojka Ema Luketin odlučili su da se maskiraju u Viktoriju i Dejvida Bekama, a nisu ni slutili da će njihova fotografija oduševiti slavnog fudbaler.

Naime, poznati influenseri odlučili su da „skinu“ autfite poznatog para sa venčanja, koji su se, umesto tradicionalno bele boje, odlučili za ljubičastu haljinu i odelo.

„Pusa od Poš i Beksa“, napisali su Ema i Dušan u opisu fotografija na svojim Instagram profilima.

Fotografija je za manje od 24 časa prikupila 37 hiljada lajkova, a odušuvila je i slavnog fudbalera koji ju je podelio na svoj Instagram stori.

Inače, Dušan Petrović je jedan od najpoznatijih domaćih fotografa, koji je radio sa najvećih imenima sa domaće estradne scene. Pored toga je i uspešan influenser, ima i svoj brend garderobe, a poslednjih meseci privlači pažnju svojim emotivnim životom – vezom sa influenserkom iz Hrvatske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter