Izvor: Afera
17.02.2024 u 20:28
32

DINOV PRADEDA JE BIO SRBIN, IME MU JE KRSTAN: Isplivala tajna Merlinovog porekla, srbomrzac zapravo vuče Srpske korene!

Čuveni srbomrzac i bošnjački ekstremista Dino Merlin, krije veliku porodičnu tajnu koja baca potpuno svetlo na njegovu “zelenu agendu” – njegov pradeda zvao se Krstan, a boreći se za srpsku stvar, ostavio je veliki trag u Raškoj, odakle ova familija vodi poreklo.

U arhivima i svedočanstvima savremenika, Krstan je zabeležen kao istaknuti komita i čovek lojalan srpskim nacionalnim interesima, prepoznat kao domaćin i tradicionalista.

bsc happy portal

O ovome se u porodičnom domu Dervišhalilovića ne priča, to je zabranjena istorija, zabranjena tema. Ne zna se kada je tačno došlo do raskola u porodici, promene prezimena i religije, ali oni se ponašaju kao da istorija pre toga ne postoji – priča za Aferu jedan od prijatelja Dina Merlina iz detinjstva koji dugo nije kontaktu sa pevačem i dodaje da je pravo čudo da ovo do sada nije isplivalo, imajući u vidu da je to dugo bila javna tajna na čaršiji.

Ko zna, možda Dino Srbin doživi katarzu i moralno otrežnjenje, pa posle neke Arene obiđe grob i rodnu kuću pretka Krstana.

SVE JE SPREMNO ZA DRUGI DAN SPEKTAKLA: Dragani Mirković stigla najveća podrška, pevačica ne može da zadrži suze!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

32 thoughts on “DINOV PRADEDA JE BIO SRBIN, IME MU JE KRSTAN: Isplivala tajna Merlinovog porekla, srbomrzac zapravo vuče Srpske korene!”

    • Ma ljudi moji unazad 100 godina celi svet su bili srbi, i crnci su srbi zapravo samo su ih naterali da se oboje u crno silom. Ustase su ih terale zato jer su imali crnu uniformu. I kinezi su srbi isto, prije 100 godina u nekom kineskom jasenovcu su im namerno spravama razvlacili oci da postanu kose. To je prava istina. Verujte u to jer stvarno je tako bilo. Od Majkla Džordana deda se zvao Milorad Džordan a od Mao Ce Tunga se deda zvao Nemanja Tung.

      12
      23
      Odgovori
  1. Nije on jedini srbomrzac koji ima srpsko poreklo. 98% muslimana u ovom delu bivše Jugoslavije su islamizirani hrišćani. Zašto imamo ista prezimena kod muslimana i sraba? Zato što su osvajači osmanlije da od ukupnog broja muških potomaka jedne porodice, polovina morala da predje u islam. Ovo su istorijski podaci o kojima ne žele da se priča. Ista se situacija i sa srbima u hrvatskoj. Moji preci su morali da pobegnu iz Dalmacije da krševitu Bosnu da ne prime katoličanstvo. Ne zaboravite da su predak Stepinca cukuncukun deda bi Srbin.

    47
    4
    Odgovori
  2. Jedite G…a lazovi pa sta i da mu je pra deda bio srbin,on je odabrao veru Islam za koju on misli da je bolja,ispravnija i cistije od njegove predhodne.
    Islam je jedina prava vera a vi mrzitelji svega umrite u mrznji.

    4
    29
    Odgovori
  3. Poturica gori od Turcina, stara je izreka. Od Dina smo se naslusali strasnih uvreda na Srbe, a Srbi mu otvaraju Arenu. Treba ga zabraniti u Srbiji i istraziti njegovu biografiju 90-tih

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter