Izvor: Alo.rs
17.02.2024 u 20:23
0

SVE JE SPREMNO ZA DRUGI DAN SPEKTAKLA: Dragani Mirković stigla najveća podrška, pevačica ne može da zadrži suze!

Uskoro počinje drugi solistički koncert Dragane Mirković u Areni u Beogradu

Dragana Mirkovićodržava večeras drugi po redu koncert u Beogradu u Areni. Ona je sinoćni  koncert otpočela pesmom „Do poslednjeg daha“, a na samom kraju je najavila da će večeras pevati dok svi ne popadaju.

Youtube/Printscreen/HYPE TV

Kako su mediji na licu mesta ispratili ovo spektakularno veče, primećuje se da su Draganini roditelji i sestra u Arenu stigli među prvima.

Podsetimo, krajem januara na velikoj pres konferenciji Dragana je najavila da će milion dinara od svakog koncerta usmeriti Humanitarnoj organizaciji Srbi za Srbe kao i sav prihod od sponzora što ovu turneju čini najvećom turnejom humanosti u istoriji naših prostora.

BIVŠOJ PARTNERKI BOGDANA SREJOVIĆA POLILI LICE KISELINOM U NJEGOVOM PRISUSTVU: Evo ko je devojka sa kojom je bio pre Cece!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter