Izvor: Kurir/Stars
17.02.2024 u 19:45
0

BIVŠOJ PARTNERKI BOGDANA SREJOVIĆA POLILI LICE KISELINOM U NJEGOVOM PRISUSTVU: Evo ko je devojka sa kojom je bio pre Cece!

Bogdan Srejović, biznismen iz Beograda, javnosti je postao zanimljiv kada je folk zvezda Ceca Ražnatović objavila da je zaplovila sa njim u emotivnu vezu.

Bogdan je sada sa manekenkom i bivšom zadrugarkom Jovanom Ljubisavljević, ali ove dve dame nisu jedine lepotice koje su poznate javnosti, a bile su sa Bogdanom, međutim jedna od njih preživela je užas.

Naime, pre Cece, Bogdan je bio u emotivnoj vezi sa Zoranom Tasovac, sa kojom je dobio ćerku Iskru, a zabavljao se i sa modelom Vladanom Radosavljević, koja je u decembru 2016. godine doživela užasnu nezgodu na Dorćolu, a drama se odigrala upravo u njegovom prisustvu.

Srejović i Vladana krenuli su ka njenom stanu na Dorćolu. Dok je Bogdan parkirao svoj automobil, ona ga je čekala ispred ulaza u zgradu. Tada je nepoznata osoba prošla pored nje i na njeno lice prosula kiselinu koja je izazvala užasan bol i pojela kožu, ali i oštetila njeno oko.

PRVI GOSTI PRISTIŽU KOD CECE RAZNATOVIĆ! Anastasija se krije od fotografa
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/cecaraznatovic

Identitet počinioca još nije otkriven, a danas, dve godine kasnije, ona se na svom Instagram profilu prisetila incidenta.

Njeno lice danas izgleda sasvim normalno, izlečeno i lepo, ali sigurno je da Vladana ovaj nemio događaj nikada neće zaboraviti.

-Mesec decembar (kažu mesec praštanja), tačno dve godine od napada i polivanja kiselinom (živom sodom) na mene od „nn napadača“. Zahvaljujući istrazi kako je vođena i dalje se „ne zna“ ko stoji ili koja stoji iza svega ovog. Imam potrebu da se oslobodim svake fizičke i psihičke boli, kao i posledica koje je ovaj događaj ostavio na mene. Hvala Gospodu Bogu što me je sačuvao među živima i što sam se skoro pa oporavila – napisala je Vladana tada.

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ I BOGDAN SREJOVIĆ UHVAĆENI U NOĆNOM PROVODU: Zatečeni u nikad prisnijem izdanju
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/bogdansrejovic

-Na sebe više ne gledam kao na žrtvu, već na pobednika, koji je uspeo da nadvlada jedno ovako ružno iskustvo. Pokušavam da oprostim i sažalim se na tog jadnika / jadnicu, kome je ovako nešto moglo da padne na pamet. Nadam se da ga / ju je usrećila svaka moja opekotina šestog stepena, spaljena kosa, svaka rana, oštećen vid, svi ti u početku zalogaji hrane na cevčici.

JAVNOST ODLEPILA ZA ĆERKOM DRAGANE MIRKOVIĆ! Svi hvale sina, a evo kako izgleda i čime se bavi Manuela Bijelić!

-Sve prođe, isceljuje se i regeneriše, ali zlo u takvim ljudima ostaje. Pitam se kakav li je život tako zlobne duše i da li se ovim nahranila? Moja duša ne zaslužuje da nosi gnev i bes zbog ovakvih ljudi, već da bude lepa i radosna kao što je bila i pre ovog događaja. Zato ovim sažaljenjem i praštanjem stavljam tačku na taj deo svog života. ‘Nikad nije bilo lako biti čovek među ljudima’ – navela je bivša devojka Bogdana Srejovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter